Репрезентативци

28.04.
На данашњи дан
РК ''ЈУГОВИЋ'' ОСВОЈИО ЧЕЛЕНЏ КУП''

Резултат слика за rukometni klub jugović + ČELENDŽ KUP

 

На данашњи дан, пре шеснаест година, 28.04.2001. године, РК ''Југовић'' је остварио највећи успех у својој изузетно богатој историји, освојивши међународни ''Челенџ куп'', који се одвија као званично клупско такмичење у оквиру ЕХФ-а.

Каћани су до истинског људског и спортског подвига дошли са екипом која је, ...Више

522 Прегледа
02.07.
Изјаснио се селектор Максић
ТРОЈИЦА КАЋАНА НА СПИСКУ КАДЕТСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Селектор кадетске репрезентације Србије, Ненад Максић, саопштио је основни списак наше репрезентације за Европско првенство, које ће у првој половини августа месеца ове године бити одржано у Хрватској.

Међу 28 репрезентативаца налазе се и тројица Каћана : Никола Хајдер, Никола Богојевић и Никола Грубић. Овај списак достављен је ЕХФ-у и на њему више неће бити места за неке друге играче.

У стручном штабу репрезентације Србије, ...Више

691 Прегледа
25.06.
Пре тачно 60 година основан је РК ''Југовић''
ШЕСТ ДЕЦЕНИЈА ЛЕПОТЕ, ВИТЕШТВА И ТРАЈАЊА

 

Рукометни клуб ''Југовић'' је основан у понедељак вече, 25. јуна 1956. године, у јендеку испред старе зграде Основне школе, преко пута Омладинског дома. Основала га је група омладинаца, окупљених око Милоша Лончара, у знак револта према третману у секцији одбојкаша, која је окупљала нешто старију групу младића. Током прве четири године постојања клуб је носио име ''Младост''.

Прави рукометни занесењаци и шмекери кажу да су се, ...Више

707 Прегледа
18.12.
Неки нови репрезентативци
СЕЛЕКТОР ПЕРИЋ УКАЗУЈЕ ШАНСУ МЛАДИМ СНАГАМА

 

Селектор репрезентације Србије, Дејан Перић, одлучио је да на делу провери могућности младих снага, које, по проценама чланова стручног штаба, могу равноправно да конкуришу за место у најбољој државној селекцији.

На селекторовом списку нашло се места и за два рукометаша ''Југовића'', Дејана Милосављева и Немању Белоша, који ће наступити за најбољи државни тим на турниру у Катару, 27. и 28. децембра, на самом заласку ...Више

1291 Прегледа
20.10.
Радосна вест за Каћане
ДЕЈАН МИЛОСАВЉЕВ У ''ДРИМ ТИМУ СРБИЈЕ''

 

Талентовани голман ''Југовића'', Дејан Милосављев, изабран је од стране селектора мушке рукометне репрезентације Србије, Дејана Перића, у ужи састав наше репрезентације која ће 29. октобра ове године, у Београду, стартовати у квалификацијама за Првенство Европе, чији ће домаћин 2016. бити Пољска.

На тај начин РК ''Југовић'' је постао једини клуб из Србије који тренутно даје играча за нашу мушку сениорску рукометну ...Више

1742 Прегледа
09.03.
Голмани су као вино, а има и изузетака
ДЕЈО НА ОКУПЉАЊУ ''А'' СЕЛЕКЦИЈЕ

Талентовани голман ''Југовић Унимета'', Дејан Милосављев, позван је на окупљање кандидата за састав сениорске репрезентације Србије, у оквиру тренажног центра РСС-а. Под руководством селектора Александра Матића, тренажни процес ће се одвијати у понедељак и уторак, у Београду. На списку је 20 играча.

Дејан Милосављев је најмлађи потенцијални сениорски репрезентативац на списку, за месец дана напуниће 18 година. Стандардни је члан ...Више

2464 Прегледа
28.01.
ДЕЈО И КОЧА ЗА БОЉУ СРБИЈУ

Изузетно талентовани рукометаши ''Југовић Унимета'', Дејан Милосављев и Александар Кочић, наступиће за кадетску репрезентацију Србије на сада већ традиционалном међународном рукометном турниру ''Рукомет је наша будућност'', који ће бити одржан у Бугојну, од 31. јануара до 2. фебруара. Србија ће се борити за највиши пласман у конкуренцији националних тимова БиХ, Хрватске, Словеније, Македоније, Катара и С...Више

2132 Прегледа
13.01.
ЕЛ ГРАНДЕ ДЕЈАН

Кадети Србије (М96) успешно су пребродили квалификације за пласман на Првенство Европе. На турниру, одиграном у Врњачкој бањи, убедљиво су савладали вршњаке из Словачке, Естоније и Црне Горе. Наши момци су, последњег такмичарског дана, декласирали најопаснијег противника, Црну Гору, са убедљивих 12 голова разлике, 31-19.

 

Најбољи појединац у хомогеном саставу репрезентације Србије био је голман Југовић Унимета, Дејан М...Више

2272 Прегледа